Bästa om Bemanningsföretag

Bäst om bemanningsföretag

De bästa rekryteringskonsulterna och bemanningsföretagen som hyr ut skicklig och effektiv personal kommer att få möjlighet att visa upp sig här. Även företag som kan hjälpa till med rekrytering eller headhunting finns listade.

Bästa rekryteringskonsulter och bemanningsföretag

Här kommer endast de allra bästa eller största på personaluthyrning och personalrekrytering att listas.

Om du letar efter ett lyhört bemanningsföretag som kan hälpa till att identifiera, hitta och hyra ut kompetent personal bör ni fundera på följande.

  • Titta över vilka lokala bemanningsföretag eller rekryteringsfirmor som finns på er ort eller närliggande orter.
  • Kontakta gärna några av dessa för att se vilken inriktning de har. Vissa använder sig av studenter eller nyss examinerade studenter och andra arbetar främst med personal i industrin eller inom hälso- och sjukvård.
  • Försök definiera vilken typ av personal som ni har behov av, hur många personer ni letar efter samt hur länge ni tror att ni behöver personerna.
  • Be om en offer från de bemanningsbolagen som bäst stämmer överrens med er kravbild av personalen.
  • Väl de bolag som ni tycker verkar mest seriöst före de som erbjuder lägst pris för att hyra ut personalen.
  • Säkerställ att ni garanterat kan avbryta en personaluthyrning ifall ni inte är nöjda med personen ifråga.
Prioritet Bemannings­företag Kommentar

1

Manpower Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Manpower.

2

Randstad Randstad har specialiserat sig på att hjälpa företag att rekrytera och hyra in kompetent personal inom ett flertal områden.

3

Adecco Adecco är världens största HR-partner har individens utveckling och kundens behov i fokus.

4

Lernia Bemanning Lernia Bemanning arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med arbetsgivarens behov av arbetskraft.

5

Academic Work Academic Work rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären – young professionals.

Andra bra bemanningsföretag och konsultföretag

Du kan också ta kontakt med några andra rekryteringskonsulter för att fixa era bemanningsutmaningar. Genom att anlita ett mindre bemanningsföretag eller konsultbolag kan ni ibland få bättre villkor.


Viktigt att veta om bemanningsföretag

Ifall ni behöver få kontakt med ett bra bemanningsföretag eller vill veta mer om resurskonsulter finns det mycket mer information här.

Meny - Bemanningsföretag
Till förstasidan på www.bemanningsforetag.seHögst upp på sidan om bemanningsföretagLängst ned på sidan om bemanningsföretag
SverigeUtomlandsVillkorNyheter