Kul om Bemanningsföretag

Roligt om bemanningsföretag

En hel del om bemanningsföretag & konsultfirmor kan erbjuda kvalificerad arbetskraft under arbetstoppar eller experter som ni normalt inte behöver. Här listas massvis med intressant fakta och lustiga saker om bemanningsbolag, rekrytering och personaluthyrning. Det är viktigt att ha rätt information om bemanningsföretagen som man kontakter och vilken form av utbildning de ger sin rekryterade personal.

Största bemanningsföretaget

Största bemanningsföretaget Det största bemanningsföretaget i Sverige är Manpower. Totalt arbetar mer än 5000 personer på Manpower de har funnits i Sverige sedan 1989.

Världens största bemanningsföretag

Världens största bemanningsföretag Allegis Group är världens största bemanningsföretag och rekryteringsbolag. Bolaget har omkring 100 000 anställda.

Alla typer av konsulter

Lustigt om konsult Det finns massor av olika konsulter som t.ex.: affärsjuridikkonsulter, bemanningskonsulter, bokföringskonsulter, byggkonsulter, IT-konsulter, managementkonsulter, marknadsundersökning, PR-konsulter, redovisningskonsulter, rekryteringskonsulter och teknikkonsulter.


Viktigt att veta om bemanningsföretag

Ifall ni behöver få kontakt med ett bra bemanningsföretag eller vill veta mer om resurskonsulter finns det mycket mer information här.

Meny - Bemanningsföretag
Till förstasidan på www.bemanningsforetag.seHögst upp på sidan om bemanningsföretagLängst ned på sidan om bemanningsföretag
SverigeUtomlandsVillkorNyheter